Integritetspolicy

Tack för att du valt att besöka foretagschatbot.se. Här har vi samlat våra villkor för dig som besökare på vår sida.

Nyhetsbrev

Vi vet att din integritet är viktig för dig, det är den även för oss. Därför behandlar vi dina personuppgifter som du anförtror till oss när du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev med största säkerhet. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration och på så sätt återkalla ditt samtycke genom att hantera utskick. Längst ned i varje utskick finns en länk så att du enkelt kan avsluta din prenumeration.

Personuppgifter vi samlar in:
När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev samlar vi in personuppgifter som för- och efternamn samt din mejladress. 

Så behandlas dessa: 
Vi behandlar enbart dessa personuppgifter när vi skickar ut nyhetsbrev till dig från foretagschatbot.se. Nyhetsbreven du kommer få innehåller informatiom om våra tjänster, artiklar, tävlingar och annat spännande innehåll samt annonser från våra kunder. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare. Det är bara vi som har tillgång till dina personuppgifter så länge du tillåter oss att ha dem. 

Cookies

När du besöker vår hemsida så lagrar vi en liten cookie i din webbläsare. Detta är för att kunna mäta statistik på vår webbplats.

Rättigheter

Du har rätt till att få information om vilka personuppgifter vi behandlar, rätt till rättelse och rätt att bli bortglömd. 

Så länge sparas dina uppgifter: 
Vi sparar bara dina personuppgifter så länge vi får för dig. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av vårt nyhetsbrev och återkalla ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter genom att klicka på länken hantera utskick i det senaste nyhetsbrevet du får från oss.

 

Kontakta oss

Har du frågor som rör dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på hej@foretagschatbot.se

Henrik Rossini
Bäckvägen 88
818 92 VALBO
Telefon: 0046-730-556145
E-post: hej@foretagschatbot.se